Empresa simulada

Gràcies a la metodologia del programa Sefed, podem simular les operacions i els processos administratius més comuns en la gestió d'una PIME (Petita i Mitjana Empresa).


Rubinetti SAS és una empresa simulada dedicada a la comercialització d'aixetes i articles de bany des de juny de 2002. Els nostres productes han estat adaptats a les exigències del mercat. Hem innovat i perfeccionat els dissenys per satisfer les necessitats dels nostres clients.

La nostra empresa utilitza una sèrie de mecanismes i components incorporats als nostres productes que permeten l'estalvi d'aigua.

Els reductors limitants estan dissenyats per disminuir la pressió de l'aigua, de manera que es pot estalviar fins a un 30% d'aigua i energía. Utilitzem dispositius antifuites per evitar pèrdues d'aigua ocasionades per trencaments. Amb aquesta vàlvula s'intenta tallar el pas quan es produiex la fuita.

Si volen fer qualsevol comanda, poden enviar un mail a rubinetti.sefed@gmail.com, o bé poden realitzar compres on-line accedint a la nostra web-shop: webshop de Rubinetti